Breaking News
Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

Adrian Gaxha kap per gjoksi kete bukuroshe seksi…

Këto femra të estradës, kolege të tij, janë seksi sipas Adrian Gaxhës (Video) Këngëtari Adrian Gaxha në emisionin ‘Mirage’ ka folur edhe për koleget e tij. Ai ka treguar me emra se kush nga to sipas tij është seksi, dhe për ta kuptuar se për kë bëhet fjalë dhe cila …

Read More »

6 meshkujt që e palluan Tunen ne vitin 2016

Këngëtarja e njohur shqiptare Altuna Sejdiu edhe në vitin që po e lëmë pas ka qenë pothuajse çdo ditë në qendër të vëmendjes së medieve në Kosovë dhe Shqipëri. Pasi boni bum në media me rrahjen e ‘Zogut’ gjatë një videoklitpi, ajo në 2015 u përfol për ndarjen nga Coazman. …

Read More »

Exposed: Dan Bilzerian Uses This Trick To Earn Millions!

Ever wondered how internet celebrity with over 10 Million Facebook fans – Dan Bilzeriansupports his lifestyle? Supercars, different supermodels each day and private jet trips without the “regular” 24/7 hustle of millionaires. Sounds like a dream, right? Dan claims to be playing poker for a living and in a recent …

Read More »